Leje af bil

Der er 3 muligheder for transport til Gran Vista, når I er landet I Alicante airport:

1)
Leje bil.
DETTE BØR ARRANGERES HJEMMEFRA, VIA INTERNETTET.
(Det er meget billigere end at leje, når først I er kommet frem.)

Hos de fleste udlejningsfirmaer i Alicante lufthaven får man - og betaler for - en fuldt optanket bil. Man kan vælge om man vil købe full - full (altså selv tanke op til fuld igen før man afleverer bilen), eller full - empty, hvor evt. overskydende benzin ikke refunderes.. Så det kommer lidt an på, hvor meget man skal køre - hvilket jo kan være svært at forudsige.
Alternativt kan man vælge en løsning hvor man får refusion for tilbageværende benzin, men mod betaling af en "serviceafgift", så de tanker bilen for dig.

Et par forslag:
www.carflexi.com
www.economycarrentals.com
www.doyouspain.com
(Disse to søger hos flere lokale firmaer - vælg fra listen, men vi anbefaler at undgå Goldcar.
www.spaniaguiden.no


Vi plejer at checke dem alle før en rejse - og der er lidt forskelligt, hvem der har det bedste tilbud.
Betaling kan ske forud - men også ved afhentning af bilen. Det sidste er jo lidt mere sikkert, i tilfælde af, at der sker ændringer til rejsen.

OBS: Problemet med bilforsikringer - LÆS MERE HER.

PS:
De store biludlejningsfirmaer har kontorer i terminalen, lige efter toldudgangen, og der kan være lange køer, så det er en god ide at èn venter på bagage, mens en anden går direkte videre og henter bilnøglerne, ordner lejepapirer osv. Så kan man spare tid, især hvis der er flere fly kommet ind samtidig.


2)
Taxi.
Det vil koste ca. 20-25 euro one way pr. vogn. Og der kan være kø og ventetid, så det gælder om at skynde sig ud af terminalen for at komme først.

3)
Privat transport.
Dette vil koste ca. det samme som taxi, men man undgår ventetiden. Vores hushjælp på stedet, Angie, kan arrangere dette.
Ønsker I denne mulighed så giv os besked - så skal vi forberede det for Jer..
 
Til toppen