HVAD ER INKLUDERET I LEJEPRISEN?

Når vi fremsender lejeaftalen, vil det fremgå at prisen er "alt inklusive".

Det betyder at følgende er inkluderet:

Velkomstpakke
Forbrug af EL
Forbrug af VAND
Forbrug af INTERNET (wifi)
Slutrengøring

Så der er altså ikke nogen måleraflæsning og udregning af forbrug med tilbageholdelse af depositum el.lign.
I har simpelthen betalt for det forbrug, I har brug for!
(Dette gælder dog kun korttidsleje).

VELKOMSTPAKKE:

Når I ankommer vil vores dame dernede have sat en "velkomstpakke" frem til jer.
Det er ment som en hjælp til lige at komme i gang, da mange ankommer sent og ikke lige kan få købt ind fra starten.
Så velkomstpakken vil bestå af forskellige daglige fornødenheder, lidt at spise, lidt at drikke, en flaske vin, lidt frugt - varierende afhængig af årstiden - og lidt slik el.lign., hvis er der børn med.
Velkomstpakken er altså også inkluderet!

HÅNDKLÆDER:

Håndklæder - et stort og et lille - vil være lagt frem til hver gæst. Så ingen grund til at fylde kufferten med håndklæder på flyrejsen.
(Der er dog ikke de helt store strandhåndklæder til rådighed. De kan dog købes for ganske få euro i forskellige turistforretninger, hvis man ikke vil bruge kuffertplads på disse).

DERUDOVER:

Så er også slutrengøring inkluderet. I behøver altså ikke selv gøre rent før I rejser hjem.
Eneste vi beder om er bare at I tømmer køleskab og skraldespande, inden afrejsen, da der godt kan gå nogle dage, før Angie kommer og gør rent, afhængig af hvornår næste ankomst ligger.
(Af samme grund beder vi om at man slukker for al strøm, når man forlader huset, så aircondition el. andet ikke står og kører i flere dage i et tomt hus, og også checker at markiser er trukket ind).


Der vil også være daglige forbrugsting som kaffe og kaffefiltre, toiletpapir, køkkenruller osv. til rådighed. Vi beder om at I fylder op med disse,hvis I skulle løbe tør i løbet af Jeres ophold, ligesom vi håber at de foregående lejere har gjort det samme.

SÅ ALTSÅ: Alt ovenfor nævnt er inkluderet, så der burde ikke være yderligere at betale for Jer, andet end beløbet iflg. lejeaftalen.

 
Til toppen