Leje af bil

Der er 3 muligheder for transport til Gran Vista, når I er landet I Alicante airport:

1)
Leje bil.

DETTE BØR ARRANGERES HJEMMEFRA, VIA INTERNETTET.
(Det er meget billigere end at leje, når først I er kommet frem.)

Hos de fleste udlejningsfirmaer i Alicante lufthaven får man - og betaler for - en fuldt optanket bil, men man får ingen
refusion, hvis man afleverer bilen stadig med noget benzin tilbage i tanken. 
Alternativt kan man vælge at få refusion for tilbageværende benzin, mod betaling af en "serviceafgift", så de tanker bilen for dig. Hvad der bedst kan betale sig afhænger helt af kørselsbehov.

www.doyouspain.com
(søger hos flere lokale firmaer - vælg fra listen, men vi anbefaler at undgå Goldcar og Firefly (har dårlige erfaringer med disse).
www.rentspain.com
www.centauro.net
www.spaniaguiden.no
www.email-car-hire.com

Vi plejer at checke dem alle før en rejse - og der er lidt forskelligt, hvem der har det bedste tilbud.
Betaling kan ske forud - men også ved afhentning af bilen. Det sidste er jo lidt mere sikkert, i tilfælde af, at der sker ændringer til rejsen.


PS:
De store biludlejningsfirmaer har kontorer i terminalen, lige efter toldudgangen, og der kan være lange køer, så det er en god ide at èn venter på bagage, mens en anden går direkte videre og henter bilnøglerne, ordner lejepapirer osv. Så kan man spare tid, især hvis der er flere fly kommet ind samtidig.


2)
Taxi.
Det vil koste ca. 20-25 euro one way pr. vogn. Og der kan være kø og ventetid, så det gælder om at skynde sig ud af terminalen for at komme først.

3)
Privat transport.

Dette vil koste ca. det samme som taxi, men man undgår ventetiden. Vores hushjælp på stedet, Angie, kan arrangere dette.
Ønsker I denne mulighed så giv os besked - så skal vi forberede det for Jer..